AIESEC in Belgium

Voor Bedrijven

BREID UW BEDRIJF OF ORGANISATIE UIT VIA DE ONTWIKKELING

AIESEC in Belgium ontwikkelt verantwoordelijke wereldleiders door te zorgen voor praktische, zelf geleide leerervaringen aan jongeren. Zorg voor de ontwikkeling van Leiderschap in jongeren door met ons samen te werken.

[ryvl video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=xQePWGOFZzU” auto_play=”yes”]

BEKIJK DE VIDEO 
[/ryvl]

Betrek u samen met Jong Talent

Als een bedrijf of organisatie zorgen we ervoor dat onze partners toegang hebben tot uitzonderlijk talent wereldwijd! Profileer u als bedrijf binnen onder jeugd wereldwijd aan de hand van onze oplossingen en producten. Wij bieden jong talent en engagement aan de hand van uw op maat gemaakte behoeftes.

GLOBAL TALENT

Neem leiders, niet slechts personen

Global Talent is AIESEC’s uitmuntende talent sourcing product voor bedrijven en organisaties en één van de beste manieren om wereldwijd te zorgen voor op waarden-gebaseerde leiderschap. Dit product brengt leiderschap, innovatie, wereld inzicht en functionele expertise aan bedrijven en organisaties om te zorgen voor een competitief voordeel op vlak van het garanderen van talent en leiderschap. Het gaat hierbij om voor aanwervingen van 3 tot 18 maanden van stagiaires uit diverse achtergronden.


KOM MEER TE WETEN

Vijf redenen om jouw stagiaires aan te werven via

Ons Jeugdnetwerk

Wij kunnen uw bedrijf of organisatie verbinden met een talent poule bestaande uit meer dan 100.000 intelligente jongeren.

Internationale vaardigheden

Onze stagiaires brengen taalvaardigheden, regionale inzichten en nieuwe invalshoeken om uw doelstellingen en business te verbeteren.

Business inzicht

Vele van onze stagiaires zijn bekend met het kantoorleven en brengen snel een toegevoegde waarde vaak al met ervaring binnen het AIESEC team.

Creatieve invalshoeken

AIESECers hebben welomschreven faciliterings en communicatie – vaardigheden alsook een oplossend vermogen.

Gedreven om te leren

Onze leiders leren de waarde van continue persoonlijke ontwikkeling en brengen met zich een natuurlijk streven om te leren in uitdagende omgevingen.


Bedrijfspartners Wereldwijd

Professionele Aanwervingen
+
Stages Wereldwijd

GLOBAL ENTREPRENEUR

Super charge uw Startup

Global Entrepreneur zorgt ervoor dat startups the mogelijkheid hebben om zich te verbinden met talent met veel potentie om uw business te doen groeien en uit te breiden in nieuwe markten. Wij leveren uw startup een kans om kennis te maken met de meest veelbelovende talenten.


KOM MEER TE WETEN

Directe toegang tot AIESEC’s internationale talent poule.

Onze wereldwijde netwerk geeft u directe toegang tot jong talent uit 120+ verschillende landen en gebieden.

Een snel en simpel selectieproces

Na de registratie zal een lid van AIESEC u op maat ondersteunen om de beste kandidaten te vinden voor uw beschikbare posities.

Eén platform voor wereldwijde rekrutering

Ons alles-in-één platform zorgt ervoor om alle activiteiten voor het selectieproces toe centraliseren.


Meld u met uw bedrijf/organisatie hieronder aan

Contacteer ons nu

Wilt u een partner worden van AIESEC in Belgium en Luxemburg voel u dan vrij om ons te contacteren. Wij antwoorden u dan zo snel mogelijk terug.

[contact-form-7 id=”3030″ title=”Contact form 1″]

ONZE PARTNERS

[sp_wpcarousel id=”7254″]

Kom erachter wie we zijn en wat we doen


Kom meer over ons te weten

OVER

Wie zijn wij?

Veelgestelde vragen

SUPPORT

Onze kantoren

Wie we zijn

Contacteer ons

CONTACT

message  info@aiesec.be

maps_aiesec   Koningsstraat 221, 1210 Saint-

      Josse-ten-Noode

OVER AIESEC

AIESEC is een internationale, non-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk die het leiderschapspotentieel van jongeren ontwikkelt via globale en multiculturele stages en vrijwilligers ervaringen met een focus jongeren te empoweren zodat zij een positieve bijdragen en impact kunnen leveren aan onze maatschappij.

EnglishFrançais Dutch

COVID-19: Current Safety Information

Safety always comes first. In the light of the novel Coronavirus (COVID-19) outbreak, we advise you to ensure you are aware of the latest information available on the WHO website and through the national and local public health
authority before making travel plans with AIESEC.

You can contact us at info@aiesec.be for any concerns and questions. The office phone will not be in use.

X