Start je carrière in het buitenland!

Een globale stageopportuniteit voor recent afgestudeerden die zichzelf en hun carrière willen ontwikkelen.

Over Global Talent

GT-block-Color

Global Talent is een stage-ervaring voor jongeren die een professionele carrière willen uitbouwen in een internationale setting. Het is een betaald programma voor recent afgestudeerden die hun carrière met een vliegende start willen beginnen in het buitenland. Een Global Talent is dus een eerste, betaalde werkervaring van 6 tot 18 maanden: dé kans om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen terwijl je een interculturele professionele ervaring beleeft. Vanaf €399, zal AIESEC ,in  België en in het land waar je naartoe gaat, je hulp aanbieden doorheen het hele proces en je verblijf.

Internationale Kans

Verbreed je horizon door een professionele uitdaging aan te gaan in een internationale setting. Vind een stage in de wereld en werk in een volledig nieuwe omgeving en cultuur, terwijl je je aanpast aan het lokale leven van een ander land.

Diverse Industrieën

Doe ervaring op in een van de volgende werkgebieden: HR, Marketing, Les geven, IT, Ingenieurs, Project Management en zo veel meer. Ons aanbod van projecten groeit het hele jaar door en nieuwe industrieën en gebieden worden voortdurend toegevoegd.

Werkervaring

Daag jezelf uit in een job waarin je professioneel veel kan bijleren. Onze partners zijn toegewijd om je te voorzien van een verrijkende ervaring, die overeenkomt met jouw doelen om jezelf te evalueren en te kunnen groeien.

Ontwikkel Jezelf

Groei en ontwikkel jezelf door praktische ervaringen waarbij je al doende leert. Een intense, interculturele omgeving geeft je de kans om meer zelfbewust en oplossingsgericht te worden, terwijl je je communicatie verbetert en een internationale mindset ontwikkelt.

LATEN WE BEGINNEN!

1

Sign Up

2

Krijg hulp

3

Zoek & Appliceer

4

Het is een match!

5

Vertrek

Meld je aan via aiesec.org/sign-up

Het AIESEC kantoor het dichtst bij jou zal je contacteren om een afspraak te maken en om je te helpen een project te vinden dat bij je past.

Vind een project in onze database dat overeenkomt met je interesses. Appliceer om meer te weten te komen over het proces.

Heb je een leuk project gevonden en heb je een interview gepland met iemand van het gastland? Wij zullen je begeleiden tijdens het proces en je voorbereiden op je internationale ervaring!

We geven je alle nodige informatie voor je vertrekt. Zo ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Je zal niet alleen zijn

Je eerste job starten in een onbekend land kan een uitdaging zijn. Gelukkig is AIESEC er om jou te helpen! Je zal een AIESEC buddy krijgen van België en een buddy van het land waar je naartoe gaat. Zij zijn er om je te adviseren en te steunen, eender wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens het voorbereidingsproces en tijdens je stage.

WE ZIJN ER VOOR JOU MET

logistics
description
shield
learning

Logistieke hulp

Het juiste visa regelen, aankomen in een onbekend land: het is niet altijd gemakkelijk! Daarom helpt AIESEC jou om je visa in orde te brengen, je te voorzien van informatie over het onthaal bij je aankomst en instructies voor wanneer je weer vertrekt. 

 

Duidelijke jobomschrijving

Je wil de job doen waarvoor je je hebt aangemeld, toch? We zullen je daarvan verzekeren door je te begeleiden naar je eerste werkdag, om je taakbeschrijving te overlopen met duidelijke doelen en afgesproken werkuren zoals initieel overeengekomen. 

 

Veilige levensomstandigheden

We willen niet dat je onvoorbereid vertrekt, en daarom zijn een levens- en gezondheidsverzekering verplicht om deel te nemen aan een AIESEC project. We zullen ook zorgen dat je informatie krijgt over accommodatie en de basiskosten, zodat er geen onaangename verrassingen zijn wanneer je daar bent! 

Leerervaring

We willen niet dat je vertrekt zonder verwachtingen, want we willen dat je hier z veel mogelijk uit kan halen! Samen zullen we daarom duidelijke verwachtingen zetten, je voorzien van culturele voorbereiding en een leeromgeving voor en na je ervaring. 

STAGE-ERVARINGEN MET AIESEC 

Not a single day is the same when you are working and living in India. You get challenged in any way imaginable. The stories and adventures you create, and the people you meet are unforgettable. Thank you AIESEC for making this adventure possible.

 

Arne, Global Talent in India

AIESEC in Belgium
2020-04-29T18:15:53+02:00

Arne, Global Talent in India

  Not a single day is the same when you are working and living in India. You get challenged in any way imaginable. The stories and adventures you create, and the people you meet are unforgettable. Thank you AIESEC for making this adventure possible.  
0
0
AIESEC in Belgium

Ontdek welke jobs we allemaal in de aanbieding hebben!

ABOUT

CONTACT

message  contact@aiesec.be

maps_aiesec Boulevard d'Anvers 40,
1000 Bruxelles

AIESEC is an international non-governmental not-for-profit organization that provides young people with leadership development and cross-cultural global internship and volunteer exchange experiences across the globe, with a focus to empower young people so they can make a positive impact on society.