LEADERS FOR THE WORLD

Welkom bij AIESEC, de grootste leiderschapsorganisatie geleid door jongeren.

Wie zijn we?

Wij ontwikkelen het leiderschapspotentieel van jongeren door vrijwilligersprojecten in het buitenland en internationale stages over de hele wereld te faciliteren.

6,000+

Partnerorganisaties Wereldwijd

9

Lokale Kantoren in België

120+

Landen en Gebieden Wereldwijd

Onze Programma's voor Jongeren

We bieden drie uitwisselingsprogramma's aan: vrijwilligerswerk in het buitenland, buitenlandse stages en international eerste werkervaringen. Zo kan je jezelf en je leiderschap ontwikkelen, terwijl je een impact hebt in een lokaal project, gemeenschap of organisatie in het buitenland.

GT-block-Color

Op zoek naar een nieuwe kans om jezelf te ontwikkelen en je carrière een duwtje in de rug te geven? Onderscheid jezelf met een internationale stage en ontwikkel je leiderschap!

 

Waar zal ik werken?
In een bedrijf.

Hoelang duurt een project?


6 - 18 maanden

Word ik betaald?
Ja, je zal een loon krijgen.

global-volunteer-logo-03

Ben je ambitieus en geloof je dat je een positieve impact kan hebben in de wereld? Wel, wij geloven daar ook in! Vertrek als vrijwilliger naar het buitenland en draag bij aan een van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. 

 

Waar zal ik werken?
In een NGO, school of zomerkamp.

Hoelang duurt een project?


6 - 12 weken

Word ik betaald?
Nee, je bent vrijwilliger.

GE-block-Color

Maakt een dynamische en snelle werkomgeving jou ook enthousiast? Begin je ondernemerservaring met een stage in een start-up en breid je netwerk uit voor de toekomst!

 

Waar zal ik werken?
In een start-up.

Hoelang duurt een project?


8 - 12 weken

Word ik betaald?
Nee, je zal werken voor de ervaring.

Wil je eerder leren hoe je een team kan leiden, je softs skills kan verbeteren en wil je ervaring opdoen rond internationale communicatie, marketing, sales, HR of finance? Dan is AIESEC misschien wel de organisatie die je zoekt om lid van te worden!

Werf Jong Talent Aan in Uw Bedrijf

AIESEC biedt exceptioneel talent aan aan organisaties om de juiste kandidaten te rekruteren en aan het werk te zetten. Ons netwerk geeft u onmiddellijk toegang tot jong talent uit meer dan 120 landen en gebieden van over de hele wereld. We bieden u getalenteerde jongeren aan in ondere andere de IT, business en creative sector.

Onze Partners

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

>

CONTACT

message  info@aiesec.be

maps_aiesec   Boulevard d'Anvers 40,
1000 Bruxelles

+32 2 219 94 64

ABOUT AIESEC

AIESEC is an international non-governmental not-for-profit organization that provides young people with leadership development and cross-cultural global internship and volunteer exchange experiences across the globe, with a focus to empower young people so they can make a positive impact on society.