Welkom bij AIESEC in België. AIESEC is de grootste jongerenorganisatie ter wereld.

We ontwikkelen het leiderschapspotentieel van jongeren via praktische ervaringen, vrijwilligerswerk en professionele stages in het buitenland.

Actieve leden
Deelnemende universiteiten
Landen en gebieden
home_bg_new-1111

Wij stellen u in staat de wereld te beleven en van te leren aan de hand van verrijkende ervaringen. Wij bieden u de kans aan om in een dynamische omgeving te werken als vrijwilliger of stagiair.

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 29:  Canadian Prime minister, Justin Trudeau makes a statement during a press conference next to French President Francois Hollande at the Elysee Presidential Palace on November 29, 2015 in Paris, France. France will host climate change conference COP21 in Paris from November 30 to December 11, 2015.  (Photo by Chesnot/Getty Images)

Justin Trudeau – Eerste Minister van Canada

“Ik geloof dat het de verantwoordelijkheid is van ieder jong persoon een positieve rol aan te nemen om de toekomst van onze planeet te vormen. En ik geloof ook dat het onze collectieve verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat jongeren de kans en mogelijkheden ontvangen tot het vervullen van ieders potentieel en de wereld te veranderen"

global-volunteer-logo-03  57d8b95030171b3032205b87_global-talent-logo-03  57d8b95881cd0e22708cc0d4_global-entrepreneur-logo-03

Beschikbare Stageplaatsen
Beschikbare Vrijwilligerservaringen
+
Mogelijkheden binnen AIESEC

Vind hoe samenwerken met AIESEC kan leiden tot een betere talent pipeline, merkherkenning en krijg toegang tot wereldwijde jongeren statistiek en inzicht

23116607946_32db69c473_z

CA Philip Sladdin PwC

“Al meerdere jaren ben ik met AIESEC aan het samenwerken en ben zeer tevreden dat met behulp van onze partnership we vele jonge mensen de kans gaven om praktische leiderschapservaringen op te doen in PwC. We maken dat mogelijk door een omgeving van samenwerking te creëren en uitdagende functies aan te bieden om zo in jonge mensen een beter zelfbewustzijn te ontwikkelen, hun leiderschap uit te oefenen en een bijdrage te leveren aan PwCs succes. Dat is waarom ik het volgende geloof; investeren in het leiderschap van jongeren zal zorgen voor een duurzame oplossing voor de toekomst.”

home_bg_new-333
+
Partners Wereldwijd
+

AIESEC-Alumni Wereldwijd

professionele plaatsingen

ONZE PARTNERS

WAAR JE ONS KUNT VINDEN

>

CONTACT

message  info@aiesec.be

maps_aiesec   Antwerpsestraat 40

      1000 Brussel

OVER AIESEC

AIESEC is een internationale, non-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk die het leiderschapspotentieel van jongeren ontwikkelt via globale en multiculturele stages en vrijwilligerservaringen met een focus jongeren te empoweren zodat zij een positieve bijdragen en impact kunnen leveren aan onze maatschappij.