Stelt jongeren in staat hun mening te geven en nemen

Een forum waar inspiratie en samenwerking om te zetten in actie

youthspeak_blue1

YouthSpeak Forum is een evenement dat plaatsvindt op meerdere locaties in de wereld, het samenbrengen van de top jonge leiders met zakelijke leiders, opinieleiders en experts voor een gesprek mondiale vraagstukken rond te drukken.

Het forum is bedoeld om een omgeving waar mensen met verschillende achtergronden kunnen oversteken-bestuiven ideeën, inzichten te delen en krijgen nieuwe perspectieven om beroep resultaten aan de wereld naar voren te duwen creëren.

Wij maken dit mogelijk door het nemen van onze deelnemers door middel van de unieke en interactieve kader van Inspire, Engage en Act.

youth_speak-belgium

Youthspeak Forum 2017 is gericht op wat veel studenten en jonge mensen in België en Luxemburg beweegt;de kwaliteit van het hoger onderwijs en hoe het kan effectiever in het voldoen aan de behoeften van studenten en werkgevers.Door nauw samen te beoordelen hoe de industrie, infrastructuur en innovatie beter te kunnen ondersteunen van de ontwikkeling van de jeugd mogelijkheden in en buiten de werkplek en hoe je een goede overgang van school naar werk te garanderen.

13495183_10153643678446828_8793866107747564655_n
ys-survey-logo-1_new

We beginnen met de YouthSpeak Survey, die ons zal helpen om te weten en zich bewust zijn wat echt belangrijk voor de jeugd in België.

ys-insights-logo_new

YouthSpeak Inzichten zal komen van de YouthSpeak Survey, en zal de belangrijkste onderwerpen die wij als thema moeten hebben voor onze YouthSpeak Forums definiëren.

ys-forum-logo-blue-2_new

De belangrijkste thema's van de YouthSpeak Forum zal worden bepaald door de YouthSpeak Insights en vorm zullen geven aan de projecten die we willen creëren als een oproep tot actie na het forum.

ys-projects-logo-2_new

We gaan op zoek naar de bedrijven en organisaties die bereid zijn om AIESEC projecten die tijdens de actie ruimte zal worden gecreëerd en uitgevoerd nadat de YouthSpeak Forum sponsoren

Reacties verzameld gedurende de gehele periode van de campagne van 1.10.15 naar 01/04/2016
Landen en gebieden waaruit we hebben vertegenwoordiging in de enquête
Want dat ons allen verenigt: een betere wereld voor ons allemaal

youth-speak-inspire-270x270

Inspire

Om verandering te creëren, moet ook de mentaliteit te veranderen. Elke YouthSpeak Forum is ingericht om de deelnemers door middel van ervaringsleren, macht lezingen en keynote sprekers inspireren. We willen de hoofden van de afgevaardigden te openen om anders te denken en vonk nieuwe innovaties.

youth-speak-engage-270x270

Engage

Het creëren van een positieve impact vereist verschillende sterktes en mogelijkheden. Door mensen met verschillende achtergronden in verschillende sectoren en regio's bij elkaar te brengen, vormen we een rijke leeromgeving waarin sprekers vanuit verschillende organisaties brengen uitdagende perspectieven en helpen vonk adviezen van de afgevaardigden.

youth-speak-act-270x270

Act

Actie ondernemen is het belangrijkste onderdeel. Als inspiratie en betrokkenheid optreedt gedurende de dag, willen we ervoor zorgen dat de deelnemers de kans om zich te groeperen worden gegeven en vormen het gevoel van eigenaarschap en commitment naar de ideeën en projecten die ze werpen. Wij verbinden middelen en netwerken met de projecten tot een reële impact in staat te gebeuren.

ys

YouthSpeak Survey gerund door AIESEC is een wereldwijde jeugd inzicht enquête gerund door jongeren voor jongeren. Het is het programma "no-grenzen" dat iedere jongere en belanghebbenden in staat stelt om deel te nemen aan problemen om hun maatschappelijk relevant. Een flexibele, aantrekkelijke en boeiende benadering van het maken van AIESEC aan een jongere relevant; en een manier om betrokken te raken, zonder barrières en lage inzet te krijgen.

Heeft uw bedrijf / NGO / instelling willen een partner met de YouthSpeak Forum van AIESEC in België & Luxemburg zijn?

De schoonheid van de samenwerking tussen oudere en jongere generaties is dat we combineren sterkte met wijsheid Kom dichter bij de jeugd en daarmee uw inzet voor uw land en de wereld AIESEC in België en Luxemburg is de brug tussen uw expertise en jeugd talenten.

CONTACT

message  info@aiesec.be

maps_aiesec   Rue Royale 221, 1210 Saint-

      Josse-ten-Noode

OVER AIESEC

AIESEC is een wereldwijd netwerk van de jeugd invloed op de wereld door middel van de ontwikkeling van leiderschap ervaringen. Sinds 1948 heeft AIESEC de realisatie van de ontwikkeling van leiderschap kansen voor de jeugd, en de realisatie van cursussen om professionele of sociale doeleinden toegestaan, het ontwikkelen van een internationale leeromgeving over 125 landen en regio's waar wij actief zijn.