Breid uw bedrijf doordat de ontwikkeling van de jeugd

AIESEC in België en Luxemburg ontwikkelt verantwoordelijke wereldleiders door het leveren van een praktische, self-geleid leerervaring voor jongeren. Partner met ons naar een enabler of Youth Leadership Development geworden.

Engage met Young Talent

Als organisatie zijn we in staat onze partners toegang tot uitzonderlijke Global en de binnenlandse Youth Talent en bieden Jeugd marketing oplossingen ongeëvenaard in de jeugd de ruimte. Wij bieden een aantal Talent pipeline en Jeugd betrokkenheid mogelijkheden afgestemd op uw wensen.

GLOBAL TALENT

Huren onze leiders, niet alleen mensen

Global Talent is AIESEC, één van de beste manieren waarop we bring-value-based leiderschap om de wereld. Het product brengt de jeugd leiderschap, innovatie, wereldwijde perspectieven, en functionele expertise om organisaties te voorzien van een voorsprong op de concurrentie als het gaat om talent en leiderschap pijplijn. Het gaat om 3-18 maand stages voor stagiaires met duikers achtergronden.

Vijf redenen om uw stagiaires bron van

Onze Jeugd netwerk

Wij kunnen uw bedrijf te sluiten op een global talent pool van meer dan 100.000 heldere jonge mensen

International vaardigheden

Onze stagiaires brengen taalvaardigheden, regionale inzicht en nieuw perspectief om u te helpen uw bedrijf op te bouwen.

zakelijk inzicht

Veel van onze stagiaires zijn bekend met het leven op kantoor en snel toe te voegen waarde, omdat we reeds een rol binnen het AIESEC team genomen

creatieve aanpak

AIESECers hebben gevestigde faciliteren, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden

Gedreven om te leren

Onze leiders leren van de waarde van de continue persoonlijke ontwikkeling en brengen een natuurlijke verlangen om te leren in uitdagende omgevingen.

Corporate Partners World Wide
Professional Placements World Wide
+
Stages World Wide

GLOBAL ENTREPRENEUR

Ontwikkel jezelf en de wereld

Global Entrepreneur is om startups te voorzien van de mogelijkheid om verbinding te maken met hoog potentieel talent om uw bedrijf te laten groeien en uit te breiden over nieuwe markten. Het aanbieden van uw startup een kans om verbinding te maken met een aantal van de meest veelbelovende jonge talenten.

Directe toegang tot AIESEC internationale talent pool

Ons wereldwijde netwerk geeft u direct toegang tot jong talent uit meer dan meer dan 120 landen en gebieden over de hele wereld.

Snel en eenvoudig selectieproces

Na uw aanmelding ontvangt een AIESEC lid aangepaste ondersteuning te bieden zodat u de beste kandidaten voor uw gelegenheid te vinden.

Eén platform voor de wereldwijde recruitment

Onze all-in-one platform stelt u in staat te centraliseren al uw activiteiten gaan
door middel van het selectieproces. Geen behoefte aan extra formulieren!

Neem contact met ons op

Heeft uw bedrijf / Startup wil een partner met AIESEC in België en Luxemburg zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen.

CONTACT

message  info@aiesec.be

maps_aiesec   Rue Royale 221, 1210 Saint-

      Josse-ten-Noode

OVER AIESEC

AIESEC is een wereldwijd netwerk van de jeugd invloed op de wereld door middel van de ontwikkeling van leiderschap ervaringen. Sinds 1948 heeft AIESEC de realisatie van de ontwikkeling van leiderschap kansen voor de jeugd, en de realisatie van cursussen om professionele of sociale doeleinden toegestaan, het ontwikkelen van een internationale leeromgeving over 125 landen en regio's waar wij actief zijn.