Welkom bij AIESEC in België en Luxemburg. We zijn 's werelds grootste jongeren geleide beweging.

AIESEC is een internationale organisatie. Wij bieden leiderschap ervaringen in elk van onze producten's.

Actieve leden wereldwijd
Deelnemende Universiteiten
Landen
home_bg_new-1111

Wij laten u een verantwoordelijkheid voor de wereld te voelen, te dromen en te zien dingen vanuit een nieuwe kant en daarvoor bieden wij de tools en resources!

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 29:  Canadian Prime minister, Justin Trudeau makes a statement during a press conference next to French President Francois Hollande at the Elysee Presidential Palace on November 29, 2015 in Paris, France. France will host climate change conference COP21 in Paris from November 30 to December 11, 2015.  (Photo by Chesnot/Getty Images)

Justin Trudeau - Premier ministre du Canada

"Ik denk dat iedere jongere heeft een verantwoordelijkheid om een positieve rol spelen in het vormgeven van de toekomst van de planeet en ik geloof ook dat het onze collectieve verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jongeren de kansen en hulpmiddelen noodzakelijk om uw potentieel te bereiken en om de wereld te veranderen "

global-volunteer-logo-03  57d8b95030171b3032205b87_global-talent-logo-03  57d8b95881cd0e22708cc0d4_global-entrepreneur-logo-03

Interne vacatures wereldwijd
Vrijwilligerswerk geopend ervaringen wereldwijd
+
Wereld Opportunities AIESEC

Kweek uw organisatie door de toegang tot onze internationale jeugd-netwerk. Ontdek de verschillende manieren om samen te werken met AIESEC in België en Luxemburg

23116607946_32db69c473_z

CA Philip Sladdin PwC

"Ik werkte met AIESEC voor meerdere jaren en ik ben erg blij dat, door middel van onze samenwerking, we hebben veel jonge mensen de kans om de ontwikkeling van leiderschap praktijken ervaringen hebben bij PwC gegeven. Dit doen we door het aanbieden van een collaboratieve werkomgeving en uitdagende rollen om jongeren te helpen om zichzelf beter te leren kennen, om het leiderschap in de praktijk testen en bij te dragen aan het succes van PwC. Dit is de reden waarom ik geloof dat investeren in de jeugd leiding geven ons duurzame oplossing voor de toekomst. "

home_bg_new-333
+
Partnerorganisaties in de wereld
+

AIESEC Alumni wereldwijd

Professionele sites in de wereld (2013)

WIJ ZIJN LEIDERSCHAP BEWEGING VOOR JONGEREN

We hebben meer dan 480.000 ervaring stages en vrijwilligerswerk geleverd, en alles is onder leiding van de jonge leiders die in het maken van de wereld een betere plek te geloven. Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

ONZE PARTNERS

WHERE TO FIND US

>

CONTACT

message  info@aiesec.be

maps_aiesec   Rue Royale 221, 1210 Saint-

      Josse-ten-Noode

OVER AIESEC

AIESEC is een wereldwijd netwerk van de jeugd invloed op de wereld door middel van de ontwikkeling van leiderschap ervaringen. Sinds 1948 heeft AIESEC de realisatie van de ontwikkeling van leiderschap kansen voor de jeugd, en de realisatie van cursussen om professionele of sociale doeleinden toegestaan, het ontwikkelen van een internationale leeromgeving over 125 landen en regio's waar wij actief zijn.